Op deze laatste dag van 2021 wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen en fijne samenwerking in 2021.

Van achter mijn bureau, met op de achtergrond mijn kudde olifanten en mijn motto “samen sterk en doelgericht”. Met mijn blik gericht op het 22 inch computerscherm, heb ik in 2021 een fantastische wereldreis gemaakt.

Corona heeft alles in een ander perspectief gezet. Het leven is niet gemakkelijker geworden, maar anders. Mijn ecologische voetafdruk was dit jaar erg klein en toch heb ik kunnen groeien, ervaren, genieten en leven. Daar ben ik dankbaar voor.

In zakelijk opzicht
In mei heb ik de sprong naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt waardoor ik, als ik terugreis naar mijn opdrachten van afgelopen jaar, mag terugkijken op een boeiende reis door de wereld van de medezeggenschap binnen: het Openbaar Ministerie; de zorg; het onderwijs; en de techniek. Prachtige werelden met verschillende dynamieken, uitdagingen en kansen. Met in iedere wereld een eigen cultuur, enthousiaste collega’s en interessante vraagstukken. Ik heb vele nieuwe mensen mogen ontmoeten. Ik begeleid en ondersteun medezeggenschap op een wijze waar ik gelukkig van word. De waardering van mijn opdrachtgevers inspireert me om me steeds verder te verdiepen in mijn vak en mijn kwaliteiten continue te verbeteren. Dit heb ik in 2021 gedaan door vakgerichte opleidingen, seminars te volgen en deel te nemen aan intervisiegroepen.

In persoonlijk opzicht
Interim_ambtelijk_secretaris_en_adviseur_medezeggenschap De geboorte van mijn kleindochter heeft een extra dimensie aan mijn leven gevoegd. Ik heb het geluk gehad om vanaf de eerste dag als ZZP’er opdrachten te hebben. We mochten allemaal gezond blijven. Ik ben gaan studeren om mijn kennis en ervaring in de medezeggenschap verder te verdiepen. Via mijn 22 inch scherm heb ik fantastische reizen naar alle werelddelen gemaakt. Ik heb rust en balans gevonden door mijn keuzes.

En nu staat 2022 voor de deur!!!
Een spannend jaar. Wat zal er gebeuren? Groeit mijn opdrachtenportefeuille? Win ik het vertrouwen om zakelijk te groeien en succesvol te worden? Blijven we gezond?

De energie stroomt voluit door mijn lijf en ik ben nieuwsgierig naar de nieuwe kansen en uitdagingen in 2022. Ik hoop velen van jullie te mogen ontmoeten en hoop dat we “samen sterk en doelgericht” 2022 tot een succes mogen maken en wens jullie dan ook een gezond, goed en gelukkig nieuwjaar.