Persoonlijke doelstelling gehaald!

Omdat ik vanuit een managementachtergrond met bedrijfskundige opleiding en ervaring overgestapt ben naar de medezeggenschap vond ik het belangrijk om alle aspecten van het werk als ambtelijk secretaris en adviseur medezeggenschap ook vanuit de theoretische medezeggenschapskant te leren. Zeker als zelfstandig ondernemer vind ik een gedegen basis heel belangrijk en prettig.

In 2019 heb ik DASMO leergang 1 voor ambtelijk secretarissen succesvol afgerond.

In 2021 heb ik DASMO leergang 2 voor ambtelijk secretarissen succesvol afgerond.

1 Maart 2022 heb ik  de driedaagse DASMO leergang coachende vaardigheden voor ambtelijk secretarissen afgerond.

Op 25 maart 2022  mocht ik mijn certificaat voor DASMO leergang 3 ophalen en ben ik volgens alle standaards goed gekwalificeerd.

Ik geniet dagelijks van de diversiteit van mijn werk voor verschillende opdrachtgevers en blijf me verder ontwikkelen. Naast intervisie, het volgen van webinars, het bijhouden van vakliteratuur wil ik me nog verder bekwamen om nog meer te kunnen betekenen voor mijn opdrachtgevers. Wat de volgende opleiding wordt weet ik nog niet. Tips zijn welkom.