Sinds mijn laatste bericht is er enorm veel gebeurd. Het was zo druk dat het wat langer heeft geduurd voordat ik weer een bericht kon plaatsen.

Op 15 april 2022 ben ik gestart bij woningcorporatie Mitros in Utrecht.  Vanwege pensioen is er een vacature ontstaan voor een ambtelijk secretaris ondernemingsraad terwijl Mitros in een belangrijk verandertraject vanwege fusie zit. Aanvankelijk zou ik tot 1 juli blijven, maar mijn opdracht is inmiddels tot 1 januari 2023 verlengd. het is een mooie opdracht waar ik mijn kennis en ervaring goed in kwijt ben. Ik mag samenwerken met een heel fijn team binnen een hele fijne organisatie. Aan uitdagingen geen gebrek, maar dat maakt het werk alleen maar leuker.

Per 1 juni 2022 is mijn opdracht als ambtelijk secretaris van het Theater aan de Parade omgezet in een nieuwe opdracht. Nadat ik vanaf 1 januari de nieuwe ondernemingsraad op weg mogen helpen als ambtelijk secretaris en zij dit vanaf 1 juni verzorgen,  heb ik een nieuwe en nog eervollere opdracht gekregen. Namelijk het adviseren, coachen en begeleiden van zowel bestuurder als ondernemingsraad op het gebied van medezeggenschap.

Omdat ik dacht dat Mitros op 1 juli zou stoppen heb ik per 1 juni een opdracht aangenomen als ambtelijk secretaris voor WeenerXL in ‘s-Hertogenbosch. Heerlijk dicht bij huis en werk voor een mooi bedrijf met een mooie maatschappelijke doelstelling.