Op 15 april 2022 ben ik bij Mitros gestart om de ondernemingsraad te begeleiden tijdens een fusietraject, totdat er een nieuwe ambtelijk secretaris was gevonden. De oorspronkelijke opdracht zou 1 juli 2022 eindigen en heeft uiteindelijk tot 1 februari 2023 geduurd. Op 31 januari heb ik mijn opdracht bij woningcorporatie Woonin, tot 1 januari 2023 Mitros, afgesloten. Het was een leuke verrassing dat de voltallige OR aanwezig was voor een gezamenlijke lunch, waarbij ze mij enorm hebben verwend met mooie woorden en cadeau’s. Dit is waarom ik zo van mijn werk hou. Het is zo dankbaar om OR-leden, teams en organisaties te mogen begeleiden, adviseren en ondersteunen bij het versterken van de medezeggenschap. Zeker als er een fusie speelt en er veel van alle betrokkenen wordt gevraagd.

Ook het mogen begeleiden van een startende ambtelijk secretaris is erg leuk en dankbaar. Barbara Kooiman ik wens je veel plezier en succes in het mooie beroep van ambtelijk secretaris. Je kunt er heel veel van jezelf in leggen en je functie zo gevarieerd maken als je wil. Van secretariële taken, communicatie, procesbegeleiding, coaching, verbinden, vraagbaak en inhoudelijk deskundige. Als ambtelijk secretaris kun je je ontwikkelen in de richting die het beste bij je past.

Voor mij is het altijd de leuke uitdaging om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeftes van een OR en individuen en teams te laten groeien.
Mijn taak bij Woonin is volbracht. Met fijne herinneringen kijk ik terug op deze opdracht van 10 weken, die uitgroeide tot een opdracht van 10 maanden.
Bedankt Manon Veldhuizen, Lidy Jongekrijg – van Splunder, Henk Peter Kip, Ariadne Harsta en alle OR-leden voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Vanaf 1 december 2022 ben ik gestart met een nieuwe opdracht. Bij de gemeente Nijmegen. Als senior beleidsadviseur medezeggenschap hoop ik daar ook een  mooie rol te mogen vervullen voor de medezeggenschap.